Social Items

Lirik Original Lagu Banyu Langit Ciptaan Didi Kempot Official Youtube - Kontencaraviral.com 


Banyu Langit


Didi Kempot


Sworo angin
Angin sing ngreridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani

Pengen nangis
Ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh
Senajan mung ono ngimpi

Ngalemo...
Ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku

Ngalemo...
Ngalemo neng aku
Ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit
Sing ono nduwur kayangan

Watu gedhe
Kalingan mendunge udan

Telesono
Atine wong sing kasmaran

Setyo janji
Seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purba
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purba
Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis
Telesono klambi iki
Jroning dodo
Ben ra garing ngekep janji

Ora lamis 
Gedene nggonku nresnani
nganti kapan aku ora bisa lali

Ademe gunung merapi purba
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purba
Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Sumber : Didi Kempot Official Channel

Vidio Lagu Banyu Langit Ciptaan Didi Kempot Official Youtube


Lirik Original Lagu Banyu Langit Ciptaan Didi Kempot Official Youtube - Kontencaraviral.com

Lirik Original Lagu Banyu Langit Ciptaan Didi Kempot Official Youtube - Kontencaraviral.com 


Banyu Langit


Didi Kempot


Sworo angin
Angin sing ngreridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani

Pengen nangis
Ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh
Senajan mung ono ngimpi

Ngalemo...
Ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku

Ngalemo...
Ngalemo neng aku
Ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit
Sing ono nduwur kayangan

Watu gedhe
Kalingan mendunge udan

Telesono
Atine wong sing kasmaran

Setyo janji
Seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purba
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purba
Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis
Telesono klambi iki
Jroning dodo
Ben ra garing ngekep janji

Ora lamis 
Gedene nggonku nresnani
nganti kapan aku ora bisa lali

Ademe gunung merapi purba
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purba
Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Sumber : Didi Kempot Official Channel

Vidio Lagu Banyu Langit Ciptaan Didi Kempot Official Youtube


Tidak ada komentar