f Lirik Lagu "DEMI KOWE" Ciptaan Pendhoza by ILUX ID Lengkap Dengan Versi Indonesia Dan Maknanya - Konten Cara Viral

Lirik Lagu "DEMI KOWE" Ciptaan Pendhoza by ILUX ID Lengkap Dengan Versi Indonesia Dan Maknanya


Lagu "DEMI KOWE"




Pencipta : Pendhoza


"LIRIK LAGU DEMI KOWE"


Dik aku bali, arep nepati janji
Tak jaluk kowe ora ngapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
Tak buktikke kowe aja mbeda ati


Wis seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe


Reff:

Aku lila adoh omah, adoh wong tuwa
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku


--------------------------------------------
Rap:

Aku lunga ora ngilang, nanging mergo kahanan
Aku ora ngapusi, bakal tak perjuangkan
Mikir masa depan karo golek modal
Dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan

Mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
Aku ning sandingmu, ngancani uripmu
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku
------------------------------------------



Wis seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe


Aku lila adoh omah, adoh wong tuwa
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

-----------------------------------------
Rapp:

Mergo tresno aku biso paran njogo roso
Godaan teko nanging aku ora ngiwo
Saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
Ono kowe aku wani ngadepi urip iki

Matur suwun wis gelem nampa aku
Sampun percaya karo janji janjiku
Bakal tak jaga tekaning patiku
Kanggoku awakmu kui harga diriku
-----------------------------------------

Wis seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lila adoh omah, adoh wong tuwa
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lila adoh omah, adoh wong tuwa
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

========================================================================

VERSI INDONESIA "DEMI KOWE"


Dik aku kembali, ingin menepati janji
Ku minta kau tak berdusta
Pergiku hanya untuk mengais rezeki
Ku buktikan engkau jangan main-main

Sudah lama ku meninggalkanmu
Pergi jauh hanya untuk dirimu

Reff:

Aku rela jauh dari rumah dan orang tua
Demi kamu agar tetap bahagia
Dintaku tak bakal hilang meski jauh pergiku
Setiaku untukmu sampai matiku

-------------
Aku pergi bukan menghilang, namun karena keadaan
Ku tak berdusta bakal ku perjuangkan
Memikir masa depan dan mencari modal
Buat kelak menikah, duduk di pelaminan


Semoga Tuhan merestui aku dan kau menjadi satu
Bakal hidup berumah tangga, jangan takut kehilangan
Ku di sampingmu, menemani hidupmu
karena hanya kamu yang bisa membuat hatiku bahagia

Sudah lama ku meninggalkanmu]
Pergi jauh hanya untuk dirimu]

Terima kasih sudah mau menerimaku]
Sudah percaya janjiku]
Bakal ku jaga sampau matiku]
Buatku, engkau harga diriku]

Sudah lama ku meninggalkanmu
Pergi jauh hanya untuk dirimu



========================================================================


TERJEMAHAN LAGU DEMI KOWE


Dik aku bali, arep nepati janji
[Dik aku kembali, ingin menepati janji]

Tak jaluk kowe ora ngapusi
[Ku minta kau tak berdusta]

Lungaku wingi amung golek rejeki
[Pergiku hanya untuk mengais rezeki]

Tak buktikke kowe aja mbeda ati
[Ku buktikan engkau jangan main-main]

Wis seprene suwene aku lunga ninggal kowe
[Sudah lama ku meninggalkanmu]

Adoh paran yo mung dinggo kowe
[Pergi jauh hanya untuk dirimu]

Reff:

Aku lila adoh omah, adoh wong tuwa
[Aku rela jauh dari rumah dan orang tua]

Demi kowe ben supaya tetep mulya
[Demi kamu agar tetap bahagia]

Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
[Cintaku tak bakal hilang meski jauh pergiku]

Setiaku karo kowe tekan matiku
[Setiaku untukmu sampai matiku]

---------
Rap:

Aku lunga ora ngilang, nanging mergo kahanan
[Aku pergi bukan menghilang, namun karena keadaan]

Aku ora ngapusi, bakal tak perjuangkan
[Ku tak berdusta bakal ku perjuangkan]

Mikir masa depan karo golek modal
[Memikir masa depan dan mencari modal]

Dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan
[Buat kelak menikah, duduk di pelaminan]

Mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
[Semoga Tuhan merestui aku dan kau menjadi satu]

Bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
[Bakal hidup berumah tangga, jangan takut kehilangan]

Aku ning sandingmu, ngancani uripmu
[Ku di sampingmu, menemani hidupmu]

Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku
[karena hanya kamu yang bisa membuat hatiku bahagia]

---------

Wis seprene suwene aku lunga ninggal kowe
[Sudah lama ku meninggalkanmu]

Adoh paran yo mung dinggo kowe
[Pergi jauh hanya untuk dirimu]


Aku lila adoh omah, adoh wong tuwa
[Aku rela jauh dari rumah dan orang tua]

Demi kowe ben supaya tetep mulya
[Demi kamu agar tetap bahagia]

Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
[Cintaku tak bakal hilang meski jauh pergiku]

Setiaku karo kowe tekan matiku
[Setiaku untukmu sampai matiku]

--------------
Rapp:

Mergo tresno aku biso paran njogo roso
[Sebab cianta aku pergi tetap bisa jaga hati]

Godaan teko nanging aku ora ngiwo
[Walaupun godaan datang namun aku tidak serong]

Saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
[Sekarang sudah hidup bersama susah senang dijalani]

Ono kowe aku wani ngadepi urip iki
[Ada kamu aku berani hadapi hidup ini]


Matur suwun wis gelem nampa aku
[Terima kasih sudah mau menerimaku]

Sampun percaya karo janji janjiku
[Sudah percaya janjiku]

Bakal tak jaga tekaning patiku
[Bakal ku jaga sampau matiku]

Kanggoku awakmu kui harga diriku
[Buatku, engkau harga diriku]
-------------------------

Wis seprene suwene aku lunga ninggal kowe
[Sudah lama ku meninggalkanmu]

Adoh paran yo mung dinggo kowe
[Pergi jauh hanya untuk dirimu]


Aku lila adoh omah, adoh wong tuwa
[Aku rela jauh dari rumah dan orang tua]

Demi kowe ben supaya tetep mulya
[Demi kamu agar tetap bahagia]

Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
[Cintaku tak bakal hilang meski jauh pergiku]

Setiaku karo kowe tekan matiku
[Setiaku untukmu sampai matiku]

Aku lila adoh omah, adoh wong tuwa
[Aku rela jauh dari rumah dan orang tua]

Demi kowe ben supaya tetep mulya
[Demi kamu agar tetap bahagia]

Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
[Cintaku tak bakal hilang meski jauh pergiku]

Setiaku karo kowe tekan matiku
[Setiaku untukmu sampai matiku]


Lagu ini mengisahkan tentang kebahagian seseorang yang berhasil mempertahankan cintanya,walaupun sempat pergi jauh,namun karena saling setia.sehingga mereka bisa hidup bersama berdua selamanya.

Vidio Lagu Demi Kowe Original 



0 Response to "Lirik Lagu "DEMI KOWE" Ciptaan Pendhoza by ILUX ID Lengkap Dengan Versi Indonesia Dan Maknanya"

Posting Komentar

close

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel