Lirik Original Lagu Cidro Ciptaan Didi Kempot Official Youtube - Kontencaraviral.com

Lirik Original Lagu Cidro Ciptaan Didi Kempot Official Youtube - Kontencaraviral.com


Cidro


Didi Kempot


Wes samestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji

Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jeroning dodo

Kepiye meneh iki pancen nasib ku
Kudu nandang loro koyo mengkene

Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae

dek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo ke bacut tresno
Ora ngiro saikine cidro

Kepiye meneh iki pancen nasib ku
Kudu nandang loro koyo mengkene

Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae

dek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo uripmu..

Aku nelongso mergo ke bacut tresno
Ora ngiro saikine cidro

Aku nelongso mergo ke bacut tresno
Ora ngiro saikine cidro


Sumber : Didi Kempot Official Channel

Vidio Lagu Cidro Ciptaan Didi Kempot Official Youtube