Lirik Original Lagu Dalan Anyar Ciptaan Didi Kempot Official - Kontencaraviral.com

Lirik Original Lagu Dalan Anyar Ciptaan Didi Kempot Official - Kontencaraviral.com


Dalan Anyar


Didi Kempot


Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan

Prasetyamu kui mung kiasan
Tresnamu saiki wis ilang

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi

Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
Ora garing senadyan mongso ketiga

Tansah eling jamane semono
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ..Ngawi...

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro...NGAWI...


Sumber : Didi Kempot Official Youtube


Vidio Lagu Dalan Anyar Ciptaan Didi Kempot Official